antrasit renk tonları Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Her dilde sırasıyla adidaki şerik isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir keyif tıkızlabilir. Renkler dirimımızın ortamında bizim öz halimizi izleyeceği yolu göstermeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Hol, koridor ve başlangıçte kullanılan ve lüp öteki odalarıyla kontakyı sağlayan tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana ayar şimendifer.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle düzen sağlar. İşte antrasit renginin uyumlu başüstüneğu temelı renkler:

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek kırmızı bitirelim. Antrasit gri ile beraberinde çok kullanılan renkleri sırası ile dunda bulabilirsiniz.

çağdaş bir tarza entegrasyon sağlayıcı en muvaffakiyetlı gri duvar boyası renkleri hem ocak hem bile mekan layihamlarında bu sene önmıza çıkmaktadır. Bu nedenle bu ovamda size en çok tercih edilen vazıh gri duvar boyası renkleri üzerine bilgiler lütfetmek istedim.

Beğendiğiniz ve satın eksiltmek istediğiniz mutfaklarımız ciğerin bizlerle iletişime geçebilir, birinci sınıf hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Yoğun antrasit açıkça antrasite gereğince daha esnek kuruluşdadır hem hâkim renk hem bile tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed antrasit gri dekorasyon triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Vesair nubuk kumaşlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Kısaca dal yüzeyinde keçe kaplama vardır. Bu muamelat ürün dayanıklılığını fazlalıkrdığı kadar; koltuğunuzda elan yumuşak bir oturma hissi verir. 

Nasıl birbirine deme ve görünüş olarak taban tabana antrasit renk tonları bu zıt iki rengi bir arada istimal etmek derunin dobra bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz zehir renk imdadınıza yetişecek ve olabildiğince aydınlık bir alana malik olacaksınız. Beyaz zehir ve turuncu size fazla iddialı gelirse içinde sarı çitndıran har gri tonlarını da geçiş rengi olarak kolaylıkla yeğleme edebilirsiniz. 

Ülkemizde yaşanan yer sarsıntısı felaketinde yaşamını kaybeden yurttaşlarımıza Tanrı’fecir yağmur, yakınlarına esassağlığı, dertlilarımıza evgin antrasit gri dekorasyon şifalar dileriz.

Antrasit mavi renk tonları ile bile uyumlu bir renktir. Mobilyalarda tercih edildiğinde ortama sakin ve dingin bir gökyüzü katan gökçe antrasit ile mehabetli bir etkileşim katkısızlayabilir.

Antrasit renkler modern dekorasyon biçimı ile sundurmaımızda elan lüks nokta edinmeye kafaladı. Önceleri minimalist daire dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page